Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en stig uti livet


Solen står lågt
på kvällshimlen,
det doftar vår och
jag går här igen
på en stig uti livet.
Här du blyga blomma,
här kan jag tänka mig
dig likt ett sagoväsen
komma gående på
stigen utifrån skogen
till rödhakens sång,
vackrare än aldrig förr,
ljuvt inramad av de
gråa omålade ladorna
och de röda stugorna
med sina vita knutar.
Jag dröjde mig kvar
vid synen och kände
tusen känslor strömma
igenom min kropp.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-15 20:02



Bookmark and Share


  djungelnslag
Äkta känns orden, upplevda
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark