Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästarens dag

Det var en dag.
en dag som den här
som inte ville dö.
Ty dagen var dagen
då döden dog
och dagen var dagen
då livet blev helt

Dagen som inte ville dö
var dagen då Mästaren dog
men dagen dog och tiden gick
tills en ny dag föddes dagen då
du tog emot Mästarens dag




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-16 13:19



Bookmark and Share


  M73
Fin text om långfredagens innebörd.
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman