Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns som om jag

 

hela tiden måste sätta på pränt

vad du betyder för mig

 Jag älskar dig

Omtumlad

Förundrad

Älskad

Efterlängtad

Slår murar kring min kärlek till dig 

för att den ÄR mellan dig och mig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-05-22 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma