Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en gåta


Livet är en gåta,
Ett evigt sökande.
Livet är huset,
byggt av dig.

Livet är en fråga.
Du ska finna svaret.
Livet är boken,
Skriven av dig.

Livet är en strävan,
efter tryggheten.
Livet är sången
sjungen av dig.

Livet är dyrbart.
Du har bara ett.
Livet är en gåva
Given av Gud.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 772 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-17 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman