Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver på därför att mina ord ska stå

Du mare,var försiktig när du skriver
det gillas inte att du rör om stör
för du ska hålla dig inom ramarna
du blir obekväm om du går utanför
men jag lyssnar inte på dessa ord
jag är driven av en inre stark röst
den säger bara fortsätt och skapa
skriv för glatta livet ur ditt bröst





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-17 11:46



Bookmark and Share


    jaybird
Vi bor i ett mycket ängsligt land. Omvärlden förvånas.
2017-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Utanför lägret (Hebr 13:13) och utanför ramarna, där hör sådana som du och jag hemma. Ty så har Herren bestämt. Pilgrimsns lott på jorden är kamp och åter kamp.
"Men det är värt att löpa på vädjobanan här", som vi sjunger i en härlig gammal sång.
Venceremos!
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP