Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen till tårar


Orden träffar mig som stenar.
Jag faller till marken, slagen till tårar.
Orden träffar mitt hjärta, likt en störtflod
som bryter sönder vallar av trygghet.

Av sönder slaget glas,
har man ristat in
blödande sår av död.
Sår som ständigt blöder.
Jag är slagen till tårar.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 320 gånger
Publicerad 2017-04-21 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman