Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till gryningens strand

Natten har seglat förbi
dess tystnad förde mig
till gryningens strand
ljus bröt fram bortom horisonten
steg över slumrande jord
viskade mjukt i mitt öra
tid att ta tillvara på dagen





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-23 10:35



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
...det känns att du viskar till mig nu när Solen går upp...härligt....tack!
2017-04-30

  Bibbi VIP
Skön alltigenom.
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
En skön morgonstund du beskriver...
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP