Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensilage



Vaknar 04.42 – väcks - av att det luktar sopor, det vill säga lök, as. Sätter mig mekaniskt upp, löklukten anas men sjunker snabbt undan. Ute: ovanför trädtopparna och hustaken är himmelen med några få snabba penseldrag målad rosa; en mås seglar från solen, en enda talgoxe kvittrar. Inte bara jag är vaken: rören i fastigheten susar. Jag reser mig, går hastigt kring i bostaden, tittar ut genom titthålet i farstun; trapphuset vilar inne i sin av ljus flödande bubbla. Också jag ska dö, jag vet inte hur.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 434 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-24 05:18



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Magiskt om livet och alltihop..
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson