Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets CV

På olycklig kärlek
spenderades dagar,
utspilld ungdom
hör hur jag klagar.
Relationer har kommit
är för tillfället gift,
känslor har sublimerats
i en och annan skrift.
Hjälpt barn att födas,
sett människor dö.
Har tagit oskulden
av en och annan mö.
Av de vänner jag haft
återstår endast en,
det kommer dröja
innan vi ses igen.
Två söner har jag
busiga som få,
men det är naturligt
för bröder två.
När Thanatos kommer
till mig till slut.
Kommer jag säga:
Så här ser mitt CV ut.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-25 16:34



Bookmark and Share


  Robin Z
Giller verkligen idén. Tror även att du åstadkommit mer i livet så hade varit riktigt roligt om du vidare utvecklade texten.
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander