Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom bittra tomhet

Kom bittra tomhet,
få mina känslor att fly.
Förgör mitt hopp och fantasier,
låt mig slippa se en ny dag gry.

Kom hårda kyla,
slut dig om min själ.
Låt ditt spjut mig träffa,
rakt i min Akilleshäl.

Kom stilla död,
blås min livsgnista ut.
Befria mig från ensamhet,
ge min saga ett slut.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-30 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander