Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko av min längtan



Ett ständigt behov att se dig
och röra vid dig
driver mig framåt.

Jag är blott ett eko av dig,
därför söker jag dig mer.

Du är mitt ursprung
utan dig tystnar jag.

Därför söker jag din närhet,
för att vara där du är
är att komma hem.





Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-26 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman