Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på ett arbetspass på avd K77 BB Huddinge Sjukhus. Framförd på en amningsworshop i samband med internationella amningsveckan.


Förenad (en dikt om amning)

Från ensamhet och kyla
till trygghet och värme,
från hunger och oro
till mättad sömn,
från att ha varit splittrad
till att bli en del i en helhet,
i sin mors trygga famn
i en lyckad amningsstund.




Fri vers av Demander
Läst 391 gånger
Publicerad 2017-04-27 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander