Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag ser

Jag sitter framför spegeln
tänker: Vad är det jag ser?
Fårad panna, trötta ögon
någon som inte längre ler.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-04-27 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander