Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapandet i skapandet

Alltså hur ska man säga det
Jag läser så lite böcker och ser för sällan på filmer nuförtiden

Men de gånger då en konstnär börjar med sitt verk inuti tillexempel en film

DÅ jävlar går det igång i mig
Alltså skapandet i skapandet
När man tar kort på någon som håller i en kamera
Eller målar någon som spelar fiol




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-30 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP