Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

association i april

ekande steg

vid spårvagnens stenlagda hållplats

 

ingenstans en trädkrona eller park

bara nyplanterade skott

och höghus som brer ut sig i en stad med växtvärk

 

 

det är ljuden som når våra hörselgångar som räknas

de vibrerar mellan tomrummen

och lever sitt eget liv

 

så stråkar gatumusikanten ett vibrato vid rulltrappan

arkaden fylls av toner och tillförsikt

 

vi tar trappan i fasta kliv

rakt ut i stadens myller

ut i vardagsvimlet

 

och tonerna ackompanjeras

av Göteborgsvägens eget sorl

 


© Birgitta Wäppling, 30 april 2017

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-30 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP