Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar mig

 

och jag känner mig

tom fast ändå inte

uppfylld av något större 

 

tar kudden du låg på nyss

och kramar den i sängen

 

vet att vi ses i övermorgon

och längtar redan nu 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-05-22 22:39



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Härligt! Att veta att man ses igen är en trygghet när tomheten kommer till en. / Clara-Fina
2006-05-22

  DanSan
*

Ja härligt med all denna längtan

MVH Dan


*
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma