Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till dadaism


Rådjur - ett rått djur

Ditt oxfeta djur
Du drömde om mig? Nej!
Du drömde om han? Jo!
fast du inte egentligen fanns
men ändå

Trots mina varningar
blåste du upp dina marionetter
Klarsynt? Javisst!
Fast du glömde glöden
den otäcka

Om jag råmar och du tjur?
Kanske!
Fast om jag drömde?
Då skulle jag smulas!
Hur förklarar du det?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bengt H VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-03 19:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lästa texter och iakttagna bilder förmedlar känslor. De tillsammans tjänar till att göra stunden som förändrad. Från vad och till vad. Tänk om någon visste svaret. Kanske spelar det liten roll. Att läsa en text och samtidigt söka hålla sig passiv, hur omöjligt är inte det.
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP