Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på tillräckligt lång sikt - eller onödigt lång.... - kanske inte ens sant i vartannat fall - snarast en smula satir över de universaliserande perspektiven... fastän jag också tror på ett sorts evigt guld/godis/Gud/du/jag


ingen 23 : Sand 3 : transformerande beständig

 

 

bergsmassivet blir till sand

bokarkivet blir till sand


knäckebrödet blir till sand

gravstensdöden blir till sand


sädesfälten blir till sand

guldbegäret blir till sand


sanningskornen blir till sand

grundURämnet blir till sand


mattpiskdammet blir till sand

fiskdammlyckan blir till sand


3+tanden blir till sand

trollgrotthålet blir till sand


slamuppsugning blir till sand

smutsavrinning blir till sand


timglasgåtan blir till sand

ökenhägring blir till sand


bandvagnsstrider blir till sand

Anden dock ej blir till sand

(eller sällan, fast du kan)


solljus knappast blir till sand

himlakroppar blir till sand


soptippshögar blir till sand

tipskuponger blir till sand


sommarkläder blir till sand

andra saker blir till sand


REA blir det snart på sand

Andreas


p.s.

sanden blir till pyramid

handen blir till parasoll

o dyl

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-07 10:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rea på sand, sandrea...?
2017-05-07

  Stefan Albrektsson
Ja, allt rinner ut i... Flödigt! Och gillar särskilt den lilla smarta personliga passusen, och hur det sedan vänder åter till något slags nybygge o dyl. Topp!
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP