Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden

var de jag
tillfälligt plockade
ner från ett moln

de gjorde
en tid den
förhärskande vindriktningen

en ensam promenad
om februarinatten
och en hand nuddade rågaxen
när minnesblad föll sönder

ett träd klär
av sig tiden
varje år




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-07 17:40



Bookmark and Share


  i af apa
Vackert som en vinternatt
2017-05-12

    samole
Jag gillar dikten, den är lugn, och accepterande.
Det förhärskande är ju ibland skrämmande, men en februarinatt är man ensam på ett positivt sätt, undan det förhärskande.
Bara lite lite tankar från min sida.
2017-05-09

    ej medlem längre
Ja!
minnesblad faller sönder
och träd klär av sig tiden.




2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP