Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

 

Var inte rädd

för att visa dig

för mig

jag tar emot

på alla sätt

i alla former

 

 

jag är inte rädd




Fri vers av Helene Månsson
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-05-23 10:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
När man älskar någon oerhört mycket...så behövs inga frågor och inget svar...din dikt är helt underbar!!!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma