Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänskap

Smala killar med dålig attityd
Sena men de är kranar
Ont i kroppen när amfetaminet går ur
Väntan är längre än ruset
Vita mungipor på en bro
Det är kallt men vi fryser inte
Vi fungerar
Vi snackar om saker så klart
Vi lär känna varandra direkt
Vi är vi och vi är bra
Eller är det tjacket
Inte vet jag
Jag minns knappast
Längre vem jag är
Men när den lilla påsen serverades
I en kanylförpackning
Förstod jag
Och jag fortsatte förstå
Men slutade bry mig
För livet är kort
Och det rör mig knappt i ryggen
Om det skulle bli kortare




Fri vers av kattdrottningen
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-11 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen