Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hem


när livet vänder hem

dagen då handen fann
fann det hårda i det mjuka

dagarna som gick innan svaret
då bubblan blev ett hem

dagen när svaret blev det värsta
då bubblan sprack

det var då
kroppen blev mitt viktigaste hem




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-17 09:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En väninna till mig som har en avlägsen bekant vars farbror en gång sade efter en fisketur som varit mindre lyckosam. 'Jag har inte haft något att klaga på under någon tid. Men nu tror jag mig ha det.' Texten fick mig att se ljust på tillvaron, trots vädret.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP