Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hem # 0 : uppvärmningsövning inför tema-poetandet, tillika liten jubileumssvit


Ordkonst Hemkomst

 

 




ingen hemlighet
lämnas obeskriven hos
vänner av vårstorm


soffan får vingar
mens frukost vid skrivbord drar
drömmar ur örngott


min penna har hållt
hus nu på poeter i
precis åtta år


värms ibland som hem
annars ensam arbetsplats
från/till 5-7-5


vår trappa upphör
aldrig variera var
steg slår an din ton

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-13 14:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gott nog att passa tävlan, som bidrag i ävlan, här som ovanlig form, kortens lek syns enorm, kommer kanske med i bok, läst av såväl vis som 'tok'?
2017-05-13

  TrollTörnTrappan VIP
Jodå, Jorden, den kom verkligen fram/tillbaks i nästa dikt den första!
2017-05-13

  Nanna X
Orden, vårt hem på jorden. En angelägen infallsvinkel!
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP