Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu mer oskyldiga dödade

Ännu en terroristattack
ännu mer oskyldiga dödade
ännu mer oro i samhället
terrorister finns gömda
i lilla Svedala över hela
Europa och smider sina
sataniska planer som sedan
utförs av ondskan själv!
politiker står ansvariga
politiker med sin flathet
naivitet och mesighet
terrorister skiter fullständigt i
kärlekskramar kärleksbomber!
de är bara intresserade av
dödliga bomber som sliter
folk i stycken och sprider blod
våld är inristat i deras kalla hjärtan
hatet lyser genom deras själ!
nu vibrerar jorden och
människor kan inte längre leva
i trygghet och säkerhet!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-23 18:20



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Djävulen slog till igen, den här gången mot barn och unga. Gud är gammal och trött.
2017-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Detta är ett konstaterande av fakta.
Och vi har en påve som förkunnar att det inte spelar någon roll om man tror på Jesus. Allt man behöver vara är en "god människa".
Jesus är Fridsfursten. Endast Han stillar stormar till jordens ändar.
Läste nyligen om en f d gerillasoldat från Colombia som blivit radikalt förvandlad i ett kärleksmöte med Jesus.
Den kärleken LJUGER inte, som påven och new age.
Den kärleken är helig och SVIKER inte, som politiska partier, ideologier och ledare gör.
Och den gör inget ont mot nästan.

2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP