Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni någon gång tänkt: Vad fan håller jag på med nu?




Det är något med mig själv som jag inte spikat fast än

Något sitter jävligt löst. Men inte så löst så det kan trilla ner. Tvärtom. Det kommer sitta där och dingla tills jag hittat det. Och det kan ta lång tid...

 

Det väger först till vänster och jag tror jag är säker på vad jag vill. Men plötsligt byter den riktning och jag vet absolut inte vad jag håller på med.

 

Jag har tappat bort mig själv i min egna kropp. Vem är jag? Vad vill jag ? Allt är bra, men något fattas. Något stort. Jag tror jag vet vad, men vill inte erkänna det.




Övriga genrer av osynlig
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-05-23 20:20



Bookmark and Share


  Oskar...
Visst frågar man sig det ibland.. Du uttrycker frågan minst sagt snyggt ;) Men den sista raden förvirrar mig lite. Den är personlig.. =)
2006-05-23

    ej medlem längre
"Vad fan håller jag på med nu?"

Jaa du..Jag har iallafall ingen aning om det :) Det är nog bra att ställa sig frågan då och då :)
2006-05-23

  Zara VIP
jag vet din ånger för att du lärde känna mig...att kapa affrohår är inte lätt yrke...men du måste finna dig i det hurrö. :)

*tröst kram*:)

/Z
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig