Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskans perfekta hjärna

Det känns som igår men det var 1992
Jag rökte och du såg på
Molnen av hjärtan försvinner
Och hela världen försvinner
Mörker i solkors
Freddie Mercury sjunger och vinylen hakar upp sig
Blommor och harpans toner till fiolens gnissel
Jag gick igenom skogen och vad fick jag se
En naken gestalt som försvann i grottan




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP