Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mataffären

Där går den finska tanten med påsen som hon gjort av kaffeförpackningar
Och där där där går en idiot som ropar "Tjockis" åt mig
Jag bryter ihop och kastar min påse på marken
Sen glömmer jag bort allting

Maria ropar att allting bara är skit
Och jag är beredd att hålla med
Någon frågar mig när mataffären öppnar
Jag svarar "om 30 minuter"

Ett par går förbi, de ser berusade ut men luktar inte sprit
De kramar varandra och tittar på sin shoppingmemorylist
Vaktmästaren är också i närheten
Han ska köpa diskmedel
Maria väntar på tystnaden




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 12:38



Bookmark and Share


  i af apa
så mycket liv
så mycket nu
så jäkla bra!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP