Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lever visst idag

Jag gick ner på marknaden och frågade en skäggig man om han hade tips på vad man kunde köpa i morsdag-present

Han svarade " Jag hatar min mor, mitt namn är Karl Marx"
Jag blev oerhört förvånad och sade "Är inte du död sen många år tillbaka?"

Han svarade "Nej, jag har så mycket att göra nuförtiden, blandannat spotify-listor, twitter och facebookuppdateringar så jag kan ju gärna inte gå och dö hursomhelst"

Jag sa "Det var som fan Kalle!"




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-27 11:46



Bookmark and Share


  i af apa
Fan den kallen! Underbart är galet.
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP