Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör alla idag?

Vad håller ni på med egentligen?
Är ni ute i solen och dricker öl?
Jag får inte tag på någon på min mobil
Det är skumt
Jorden kanske har gått under




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-27 15:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Här i Norrbotten pälsar vi på oss. Kallt drag. Inte så längesen isarna försvann.
Just nu bara 7 grader plus. I morgon ytterligare nån grad lägre. Lika gott man skriver.
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP