Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte någon trycka ner skrämma dig till tystnad

Bär mod och våga stå upp
för det du tror på och upplever
låt inte någon trycka ner
skrämma dig till tystnad
visa dina framfötter
markera för motståndare
att du äger all rätt
att uttrycka din åsikt
dina tankar i ord
bara pressa på och förbi
ge aldrig upp utan
låt dem veta att du är
en fighter för friheten
vässa din penna
öka volymen och
stå rak som en fura





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-01 11:10



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Och ett ess i rockärmen fick dom skrävlarna på andra tankar. De var dom andra som tystnade.

2017-06-05

  Magica VIP
Stark text!
2017-06-02

    jaybird
Välskrivet med väl avvägda formuleringar.
2017-06-01

  Larz Gustafsson VIP
New age-häxorna försöker. De har inte insett att de är djävulens redskap med sin yoga, sina tarotkort och sin Dalai Lama.
Men vi bildar front mot all form av satansdyrkan.
2017-06-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det ska de bli varse,att vi som förordar yttrandefriheten till varje pris,ska föra ett djävla liv på mediebarrikaderna och visa demokratins sanna flagg.
2017-06-01

    ej medlem längre
JAA strålande ;)
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP