Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer mig...

Solen spricker sig igenom silkets skönhet endast med varsamhet din glans kommer att bestå.....
Älskar att sitta och iakta er, ingen av rörelserna är den andre lik....
Blundar...
Dära just då, du mig plötsligt försvann och mig vänt den andre kinden till med kyla och endast en grå dimma....
Kaos i mig uppstår, hur kan du!.....
Nu jag mig ej förmår, då brist och saknad av dig för stunden tär.....




Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-03 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden