Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld är dess budskap och död dess seger

Så har det åter hänt och satt djupa sår
terrorattacken igår i London dödade
och skadade oskyldiga människoliv
samhället är infekterat av ondskans
anhängare och det enda de vill är att
försvaga sprida skräck och förintelse
roten är islam det är dagens sanning!
västvärlden får smaka av hatet hoten
våld är dess budskap och död dess seger
vinden som blåser över Europa
innehåller stor oro och mycket fruktan
ingen går säker någonstans och det
är precis så dessa ondskans anhängare
vill att folk ska känna uppleva
politiker står ansvariga för detta!
öppnade gränser har gett resultat
och oansvarig invandringspolitik
dårskapen kommer fortsätta och
blodsspår sprida doft av död
naiva politiker klappar ondskan
medhårs och beter sig som om
allt är bra och att utvecklingen
går åt rätt håll och att det kommer
bli ännu bättre i framtiden
lögnen går inte att gömma!
sanningen talar avslöjar visar
väst är under extremt stor attack!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-04 10:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessa förövare är styrda av antikrists ande.
Men man ska minnas att den är besegrad. Av Jesus.
2017-06-04

    jaybird
Man får hoppas att fler människor läser på, blir intresserade och sätter sig in i ämnet genom att studera statistik och källor från många olika håll.
Mer än varannan svensk (54%) litar inte på regimmedia i dessa frågor. Hoppingivande.

Idag ser jag många svenska flaggor hissade. Glädjande.
2017-06-04

    ej medlem längre
tankarna går och tankarna oss slår graderat sanningen! Tack
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP