Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonett ala Shakespear.


På tapeten


Vattenfasta färger rinner på ett bord
Vacker liten flicka sitter på en stol
Färgen den kan ge upphov till ett mord
Vad sade psykologen om att vara cool

Ta det nu lugnt och andas normalt
Se så sött den vackra lilla flickan ler
Med självbehärskning kan det ibland vara skralt
Men tänk på att du får tillbaks vad du ger

Utspillda färger nu ett minne blott
Vacker liten flicka leker på sitt rum
Bygger med sitt lego ett litet slott
Riddaren han rider hästen halt och krum

Och plötsligt så gör lansen vass och rak
En rispa i tapeten från golv till tak




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-05-24 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun