Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Tjänstekvinna


Tystnad stillhet
Anna vill het
Morgan tänker tysta tankar
Inte i kväll
Dela din fäll
Ligger lugn vid Doggers bankar

Tvistad klarhet
Morgan går bet
Vårdnad slits i många dagar
Tid att dela
Ej att kela
Här finns väl och skrivna lagar

Nyvand klunga
Hjälp för unga
Plast till alla hög som låga
Stanna samman
Ljust i gamman
Det är ytterst få som våga




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 498 gånger
Publicerad 2008-04-04 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun