Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Jobbet kvar som tröst


Lilla bocken Bruse
Han blev uppäten i går
Trollet hade inte tid att vänta
Och lilla kloka grisen
Bygger allt vad han förmår
Banken ger ett lån mot bättre ränta

Vargen den filuren
Säljer porr på internet
Där är det många som kan blåsa
Och somliga blir blåsta
På konfekten rätt och slätt
Med branddörr som inte går att låsa

I staden Kamomilla
Går rövarna på rad
Hela folket har givit dem sin röst
Och Joakim Von Anka
Säljer företag så glad
Men Kalle får ha jobbet kvar som tröst




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 527 gånger
Publicerad 2008-04-04 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun