Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tappat sikten

Ankan låg
Som satans drog
Och drömde tyst om knuten
Som slogs i natt
Till glam och skratt
Där natt till slut förfluten

Jag vill ha sex
Och en rulle kex
Min hand är trött vid veven
För avgrund djup
Betalar sup
Som aldrig sågs vid sleven

Vi drömmer nu
Om blommor sju
Och dansar tyst runt stången
För grodan stel
Har tagit del
Av sista nattvardsgången

Så se till slut
Hur allt tar slut
Tillika denna dikten
Som fallen kung
Med uttömd pung
Han tappat själva sikten




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 527 gånger
Publicerad 2008-04-12 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun