Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bonnier din dj-vel, sluta terrorisera mig!


Klassiska Klyschor och K-märkta Ord

Du vill få mig att köpa dina skitböcker
Du vill förmå mig att läsa ditt crap
Kokböcker, lokböcker, barnböcker, ritböcker
Böcker om visor och böcker om rap

Du vill ha mina pengar för handböcker
Ner i min plånbok längtar din blick
Ordböcker, mordböcker, stenböcker, sandböcker
Böcker om Moby och böcker om dick

Och köper jag en eller två eller tre böcker
Får jag en väska värd tio spänn
Resväska, mesväska, väska för geböcker
Väska för fiende väska för vän

Du vill få mig att köpa dina skräpböcker
Böcker om kärlek böcker om mord
Handböcker, Fickböcker, i ryggsäckar-släp-böcker
Klassiska klyschor och K-märkta ord






Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 904 gånger
Publicerad 2007-09-19 06:55



Bookmark and Share


  Just Emotions
skön rytm i texten.. en aning irritation..
bra!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun