Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuttifem

Du säger sjuttifem
Jag säger hundra
Du säger vem är vem
Det kan man undra
För havet är fritt
Och hell är en flundra
Jag säger hundra och du säger sjuttifem

Du är så borta att jag längtar hem

Du säger sjuttifem
Jag säger nitti
Jag har en somnad lem
Du är grafitti
Ditt samvete vitt
Är lätt att beundra
Jag säger nitti du säger sjuttifem

Du är så borta att jag längtar hem

Du säger sjuttifem
Jag säger åtta
För mitt hem är ett hem
Mitt jobb är en potta
På ön bor en britt
Min själ är en tundra
Jag säger åtta och du säger sjuttifem

Du är så borta att jag längtar hem




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun