Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tonerna berör molnen faller hela himlen i stilla regn

fingrarna rör sig lekande över klaviaturen

smeker fram toner så att hela himlen berörs

 

det är juni

och musiken flödar inombords

 

ett crescendo får en hel flod av tårar att strömma

droppar att falla

i ett stilla sommarregn

 

längs försommarens ännu bleka kinder

över världsalltets ryggtavla

 

 

in i dagerns uppvaknande morgonljus

nyhetsflödets ljus bryts 

i pärlor av eftertanke

 

© Birgitta Wäppling, 6 juni 2017

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-06 09:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inombordsklaviaturen spelar en stilla gryningsetyd.
2017-06-10

  walborg
Ljuv morgonstund
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP