Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngden växer och landet orkar inte med bördan

Politiker som leder landet
lyssnar inte på folkets röster
de bara kör på och över
agendan ska uppfyllas!
befolkningsantalet växer
skattepengarna räcker inte till
men det struntar de i
de gör som de vill
lånar enorma summor
för att klara av alla utgifter!
under tiden ska det sparas
välfärden ska krossas!
tyngden växer och landet
orkar inte med bördan!
det ropar ut sin tysta förtvivlan
detta kommer inte att hålla
jag sjunker för var dag!
lögnen fortsätter florera i media
vinklar och mörklägger
sanningen är inte omtyckt!
som sagt agendan ska fullföljas
till varje pris och politiker
bryr sig inte ett dugg om
att landet går åt helvete!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-07 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skäms över veklingarna som lägger sig platta och inte protesterar!
2017-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är lösningen på dine problemer, min vän, som det heter i en norsk sång.

Lilla söta Ebba har inte lösningen. Även om hon tror det.
Att spänn vagnen framför hästen och ägna sig åt s k kristen etik är spegelfäkteri. Man tror att man ska kunna åstadkomma kristendomens andrahandsverkningar utan Herren Jesus Kristus - som ALDRIG sagt att vi ska ägna oss åt partipolitik.
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP