Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen är utbredd och förgiftar

Sanningen trycker på och
avslöjar lögnens fula uppsåt
politiker ler sina falska leenden
och media älskar att lura folk
lögnen är utbredd och förgiftar
förlamar tankeverksamheten
hjärntvättningen går på högvarv
propagandan har lyckats
manipulera människor
makten klappar dem
på huvudena och säger
sitt fint och gapa
ni ska få ännu mer!
sanningen viskar
stäng munnen och
tro inte på deras ord
tänk och ifrågasätt själv
låt dig inte luras in i
deras gallrade fälla
var på din vakt!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-08 09:49



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Right ! ifall var och en började tänka självständigt i stället för i flock,skulle politikerna avsättas och ersättas av folkviljan.
2017-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Massor av människor har redan gått i fällan och immuniserats mot sanningen. Det är en tragisk verklighet i Sverige och andra länder.
Människor har en tendens att tro på allt tidningar och etermedia basunerar ut istället för att tänka kritiskt och ifrågasätta.

2017-06-08

    ej medlem längre
Exakt! Lyssna på dig själv - inte till falska profeter!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP