Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllar korset och visar stolt upp det inför andra

Skrämmande utveckling
att plocka bort korset
ur kyrkosalar och andra
s.k kristna platser är
bevis på att Kristus inte
är så betydelsefull och så viktig
korset som är symbolen
för Jesu död och uppståndelse
står för seger och kärlek!
etablissemanget viker sig
inför de som stöter sig
på det tomma korset!
islam är på ingång
och PK vill hellre klappa
den religionen/ideologin medhårs
de har vandrat in på en
mycket farlig väg och
det kommer inte att leda till
sann seger eller glädje
de som älskar Jesus Kristus
hyllar korset och visar
stolt upp det inför andra
viker sig aldrig inför omvärlden
korset är kraften styrkan
segern över ondskan!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-08 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Korsets budskap är en stötesten.
Det handlar om omvändelse och radikal uppgörelse med synden.
Detta predikar man inte längre i kyrkorna.
Därför plockat man bort korsen, så att man ska slippa påminnas om sitt majestätsbrott och sitt svek mot Uppdragsgivaren.
Bibelns budskap är omutligt: "Dra ut ifrån henne, ni mitt folk..." (Uppb 18:4)
När ledaren för Pingst FFS dialogpredikar med ärkebiskop Sjakalen är botten nådd.
2017-06-08

    jaybird
antikrist och antisvensk,
lika barn leka bäst,

antitesernas
eviga behov

av andras
pengar
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP