Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ska tysta min röst

Kom inte och tala om
att jag inte får skriva
budskap som kan vara
stötande och irritera
etablissemangets folk
kom inte och tala om
att jag ska uppföra mig
vara försiktig och lågmäld
inför det pk styrda samhället
mitt svar tillbaks blir:
ingen ska tysta min röst
kommer ropa så alla hör
vad bryr jag mig om dem
friheten mig för!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-09 09:17



Bookmark and Share


    jaybird
Nu tar även censurens kammarknektar ordet volym i sin mun.
Från pekdon till vindkännare. Pekfingrarna.

Viktiga ord från dig.
2017-06-09

    ej medlem längre
olika vågor på havet stranden slickar
precis som livet
2017-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Korsets budskap väcker alltid anstöt. Det är därför fega pastorer prutar av på det. De är rädda för att förlora medlemmar och därmed tiondegivare och statsbidrag.

Right on, sweet sister!
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP