Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten är på plats

Stillheten är på plats och
låter mina tankar vila
kvällsluften sveper in
genom öppet fönster
kan höra några fåglar
njuter deras toner
tillsammans med
mjuk piano musik
snart kommer den
ljuva aromen av kaffe
fylla mitt hem
vilken skön afton





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-09 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig blandning, fågelsång, pianomusik och kaffedoft,
då är tillvaron maximerad. Bra författat!
2017-06-15

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Det unnar jag dig.
2017-06-10

    ej medlem längre
låter som en fin och vanlig men ovanligt fin kväll.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP