Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges gräns har ingen koll, landet leds av fula troll, folk är slavar betalar ut, dårskapen måste ta slut!


Sverige är på väg att försvinna

Bilbränderna har blivit vardagsmat i Svea rike
detta är historiskt, för jag har då aldrig varit med
om att så många bilar brinner dagarna i ände
icke att förglömma skolor och andra byggnader!
och så alla omtalade sextrakasserier som heller
aldrig verkar ta slut, utan fortsätter angripa oskyldiga
ska heller inte glömma nämna våldtäkts epidemin!
Sverige verkar ligga på andra, om inte första plats i världen
välfärden som landet haft ska ju krossas enligt politiker
och det är då sant, för nu märks och syns det tydligt!
listan kan göras oändligt lång på all skadegörelse
som mitt lilla fosterland får uppleva, känna av!
skattepengarna räcker inte till för det enormt
stora trycket på utbetalningar, så då höjer man
skatten överallt man kommer åt, skatt på skatt på skatt
Sverige har höga skatter sen tidigare, men politiker
bryr sig inte, utan tycker att invånare ska betala mer!
orden räcker inte till för alla dårskap som pågår
men en sak är då säker, och det är att de styrande
fullständigt skiter i vad folk tycker och tänker!
de möblerar om överallt, tillför annat och låter
landet som var förintas till oigenkännlighet!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-10 11:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu brinner det även i Gävle - bil, garagelänga och lägenhet, i olika stadsdelar.
Och enligt det liberala PK-etablissemanget, som älskar att dalta med brottslingar (i synnerhet icke-svenska) finns det ALLTID förmildrande omständigheter.
Enligt min mening finns det INGA.
Förövarna borde pryglas till oigenkännelighet så att de lär sig en läxa.
"Primitivt och medeltida" hör jag någon new age-häxa väsa.
Men pyromani är alltså inte primitivt?
Eller ska pyromaner också omfattas av den löjliga lagstiftningen om hets mot folkgrupp?
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP