Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dikten kom till mig i natten, med barnbarnet i famnen. Sorgen efter min kära pappa.


Sorg mellan hägg och syren

Sorgen efter dig,
kan aldrig bli riktigt svart.
Den lyses upp av ljusa minnen
av omsorg och av skratt

Du fick somna in så lugnt
i försommarnattens milda sken
vi mötte sorgen där
i tiden mellan hägg och syren




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 877 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-10 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP