Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sharia ska inte få tillträde till Svea rike

Sharia ska inte få tillträde till Svea rike
det är hög tid att agera emot och visa
framfötterna ordentligt och inte vika
islam vill erövra mitt lilla fosterland
sakta men säkert smyger den sig på
infiltrerar sig in i samhällets alla vrår
som en slingrande giftig lömsk orm
vill den ta över och styra med järnhand
frihet finns inte utan bara diktatur och
man måste underkasta sig dess order
annars råkar man ut för repressalier
även död finns skrivet i reglernas bok
sanningen är att detta är en verklighet
inte bara här utan över hela Europa
även England och USA, helt solklart





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2017-06-11 09:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Spöstraff är jag för.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP