Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag somnar ska jag be för Sverige och människor

Innan jag somnar gott i min sköna säng
tacksam att jag har en och tak över huvudet
så ska jag knäppa mina händer och be
för mitt fosterland Sverige och för alla
människor som har det svårt
många har inget hem alls och
går omkring med kurrande magar
det gör ont i hjärtat att tänka på det
så mycket lidande så mycket sorg
ångest ensamhet och utanförskap
gör så mycket jag kan för att hjälpa
sen kan jag be om änglars närvaro
att de stryker bort tåren på någons kind
viskar tröstande ord och håller deras hand
det behövs många böner idag och
empatiska människor som ställer upp
och hjälper till praktiskt, Gud låt din kärlek lysa
över mitt fosterland och låt ditt ljus
visa vägen för människor i nöd och mörker
jag ber för folk i svårigheter att du ska
bära dem i din famn och ösa värme frid
i deras oroliga sorgetyngda hjärtan
du allena ser och förstår, amen





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP