Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst får man väl i svenska texter här använda det franska uttrycket "en masse" istället för "i stora mängder"?


Hjärtspecialist

En stilig hjärtkirurg från Elsass

lagade brustna hjärtan "en masse"

inte med nål och tråd

men med själavård

och komplimanger i stora lass!

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-13 11:05



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Han(för det var väl en man) hade
det slitsamt. Bra limerick.
2017-06-14

    Dan Myrbeck
Ja, på Kardiologen
behövs både
dam- och herrdialogen!
2017-06-14

  walborg
En sån vill vi ha!
2017-06-13

  lodjuret/seglare VIP
En hel del i språk redan finns, paraply och garage om ej sagans prins, månen står dock högt i skyn, om ej ville betyder byn, som en kanske vet o minns.
2017-06-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
M ed klapp hjärtat laga
A lla tycks så då klaga
S en gör ju vän
S å fin själen den
E ld hopp får att behaga...
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick