Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som blev till ord som blev poesi under en tågresa till Gävle den 20/5-06..


Resan genom Sverige

Ser ut genom skitigt kupéfönster
ut över grönskande ängar
som är aldrig så vackra
Tusentals meter stål i marken
leder oss framåt genom landet
upptäcktsresande utan mål

Ser ut genom skitigt kupéfönster
ut över övergivna tågstationer
som varit aldrig så levande
Ensamma godsvagnar vilar
med rost i hjärtat
längs med rälsen

Ser ut genom skitigt kupéfönster
ut över öppna landskap
som är aldrig så underbara
Stillsamma tankar snuddar
med en känsla av välbehag
på resan genom Sverige




Fri vers av Tiger85
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-05-24 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85